Młody jęczmień - Premium 1kg
- U417_1KG
- Manufacturer: Plenus NATURA
- Weight: 1 kg
-
Availability:
Exists
- szt.
- 27.90 zł / szt.
Produkty w promocji: | No |
Wysyłka 24h: | Yes |
Produkty: | SUPERFOODS |
Cecha: | Proszek |
Gramatura: | 1kg |
Z dodatkami: | No |
Z hibiskusem: | No |
Młody jęczmień zielony sproszkowany PREMIUM - 1kg
Przedmiotem sprzedaży jest 100% sproszkowany młody jęczmień PREMIUM bez żadnych dodatków. Na rynku jest pełno "podobnych" produktów, zatem w skrócie dlaczego warto wybrać nasz i określamy go jako premium:
- rewelacyjna jakość - testowaliśmy dziesiątki różnych, ale z taką jakością wcześniej się nie spotkaliśmy,
- wyraźny i przyjemny aromat,
- jest bardzo smaczny,
- pochodzi z polskich upraw,
- najlepszy na rynku stosunek jakość/cena,
- ładny zielony kolor
Oczywiście można kupić konkurencyjne i tańsze produkty, ale jeśli nie chcecie Państwo jeść czegoś co brzydko pachnie, ma niepokojąco brunatny kolor, jest zanieczyszczone zgrzytającym między zębami piaskiem, ma okropny smak, który pozostawia na długi czas bardzo nieprzyjemny posmak to zachęcamy do wypróbowania naszego jęczmienia - zobaczycie Państwo jaki powinien być naprawdę dobry produkt. Dobór wysokogatunkowych produktów to nasza pasja, którą z rozwijamy z zaangażowaniem. Jesteśmy przekonani, że dzięki selekcji, która jest dla nas absolutnym priorytetem będą Państwo usatysfakcjonowani smakując nasze produkty.
Sposób użycia:
Około 1-2 łyżeczki proszku z młodego jęczmienia wsypać do szklanki i zalać 200ml wody lub soku owocowego. Zaleca się picie 2 szklanek tak przygotowanego napoju dziennie około 30 minut przed posiłkiem.
Wartość odżywcza produktu w 100g:
Wartość energetyczna: 1262kJ / 302kcal
Tłuszcz: 6,4g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1g
Węglowodany: 12,2g - w tym cukry 4,9g
Błonnik: 39,3g
Białko: 29,6g
Sól: 1,4g
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze poniżej 25°C, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Kraj pochodzenia:
Polska
Skład:
100% młody jęczmień
Informacje o alergenach:
Produkt może zawierać gluten, jaja, orzechy, soję, mleko, seler, gorczycę, sezam, dwutlenek siarki i pochodne wyżej wymienionych.